036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april wordt in Open Haven de musical ‘Franciscus, troubadour van God’ opgevoerd. Na een jaar van voorbereiding door een grote groep zeer betrokken Zeewoldenaren is het dan eindelijk zover.

Onder regie van Inge Joldersma en met hulp van zangpedagoge Cora Peeters en koordirigent Bram Stellingwerf komt de muzikaliteit van het stuk, geschreven door de componist Edwin Schimscheimer, goed tot zijn recht.

Het verhaal gaat over het leven van Franciscus en is geschikt voor jong en oud. Op 15 en 16 april begint de musical om 20.00 uur, op zondag 17 april om 14.30 uur, duurt anderhalf uur en is zonder pauze.

Kaarten kunnen besteld worden via musicalfranciscus@gmail.com, u krijgt dan bericht hoe er betaald kan worden en hoe de reservering verloopt. Geen mail? Bel dan uitsluitend tussen 18.00 en 19.00 uur met 036 5222 043. Plaatsen op de voorste rijen kosten €9,50, de overige rijen €7,50, ze zijn genummerd en de stoel blijft gereserveerd tot 5 minuten voor aanvang.

De opbrengst van de kaartverkoop wordt aangewend voor verbetering van leefomstandigheden van mensen in de achterstandsgebieden in Roemenië.Jaarlijks reist de Roemeniëgroep van de Protestante  Gemeente Zeewolde (PGZ) daarvoor af om ter plaatse aan het werk te gaan.

Als logo voor de musical is gekozen voor een gedeelte van het beeld van Franciscus dat staat in de tuin van het klooster van Megen, gemaakt door de Amerikaans-Nederlandse kunstenaar Frederick Franck. Franciscus  als boodschapper van menselijkheid, van liefde van het leven, van de natuur en van de aarde als geheim.

Via Facebook, Franciscus de musical is het reilen en zeilen van de musical goed te volgen. liken wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.

 

Share This