036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

OPEN HAVEN OPEN  en DE GROTE VEILING

Voor een leuke dag en voor een nieuwe vloer in (voor) Open Haven!

As. zaterdag 8 oktober  wordt de, inmiddels voor het 5e jaar, bekende actie Open Haven Open gehouden en op een later tijdstip nl. vrijdag 28 oktober  De Grote Veiling Open Haven.

Dit alles voor en door de gebruikers van Ontmoetingscentrum Open Haven, in het hart van ons dorp.

Waarom deze activiteiten? Open Haven is naast een kerkelijk centrum waar vier kerkgenootschappen op zondag samenkomen ook  een dorpshuis waar de rest van de week vele dorpsgenoten met veel plezier hun vrije tijd besteden.

Of het nu muziek, zang, bridge, klaverjas, EHBO, foto, schilderen, vergaderen, yoga of een cursus is, al deze activiteiten vinden hun weg onder het dak van Open Haven. Dit alles in een gebouw dat voornamelijk door vrijwilligers draaiende wordt gehouden.

Het  doel van deze jaarlijks terugkerende evenementen is tweeledig: 1e om Zeewoldenaren en andere belangstellenden kennis te laten maken met Open Haven én 2e om fondsen te verzamelen om de broodnodige renovatiewerkzaamheden te kunnen betalen. Het gaat om renovaties aan de binnenkant van het gebouw, het herinrichten van de vergaderzalen, de grote zalen en de gemeenschappelijk ruimte.

Met de  acties van voorgaande jaren is reeds een begin gemaakt  met een nieuwe uitstraling van Open Haven. De eerste nieuwe stoelen zijn besteld, maar dat staat niet op een oude gescheurde vloer. Kortom de actie van dit jaar moet leiden tot vele vierkante meters nieuwe vloer in de diverse ruimten die Open Haven heeft.

Wat kunt u verwachten op de feestelijke dagen:

Open Haven Open start op zaterdag 8 oktober met de Kunst- en Creabeurs van 10.30 t/m 15.00 uur in de centrale hal van het kerkgebouw. Op de bovenverdieping  is een quilttentoonstelling van de Nederlandse quiltgroep en  op de begane grond wordt een Boerenmarkt met heerlijke verse producten georganiseerd. Verder is de hele dag het Open Haven Café geopend met lekkere (heerlijke) appelbollen, oliebollen, broodjes etc.

’s Avonds zal opnieuw de traditionele muziekavond “”Music-all-in” worden georganiseerd met medewerking van diverse koren (en groepen) uit Zeewolde. Aanvang 19.30 uur. De volgende groepen hebben hun medewerking al toegezegd: Alg. Muziekvereniging Zeewolde , Jeugdorkest AMVZ , De Bengeltjes mini/maxi ,Cantorij PKN C-us-Sing , Madre Cantano , Parochiekoor Sterre der Zee , Voice , Hoving/vanGaal

De Grote Veiling Open Haven is vrijdag 28 oktober 2016. Om 19.00 uur inloop en om 20.00 uur aanvang van de veiling. Op de veiling worden allerlei kavels geveild. Variërend van kunstwerken  tot etentjes, uitjes etc.

Een ieder die Open Haven een warm hart toedraagt of het sociaal cultureel leven van Zeewolde wil steunen, wordt van harte uitgenodigd op beide dagen/ avonden aanwezig te zijn.

De komende tijd worden diverse oproepen gedaan in kerkdiensten en in de lokale kranten om mee te helpen deze beide activiteiten tot een succes te maken. We rekenen op uw steun!

 

De Beheercommissie Open Haven

Werkgroep Open Haven Open

Werkgroep De Grote Veiling Open Haven

Share This