036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

Jong geleerd en oud gedaan.

Vaste deelnemer van de Crea-& Kunstbeurs Open Haven Open is Rein Elema. Hij had niet kunnen denken dat zijn vroegere cursus figuurzagen, die hij in de oorlog als 9 jarige volgde, hem als ruim tachtig jarige zoveel plezier en voldoening zou geven. Na een goed besteed arbeidsleven kwam hij met z’n vrouw Bep in 1991 in Zeewolde. En omdat hij niet van stilzitten houdt ging hij in zijn schuurtje aan de slag met hout en figuurzaag. Kerststerren, kerststallen, maar ook een prachtig poppenhuis op schaal kwamen onder zijn geduldige handen vandaan. Toen  Open Haven Open met een Creamarkt begon was hij een van de eerste deelnemers en ook dit jaar, zaterdag 8 oktober, zal er weer een mooie stand in Open Haven zijn waar zijn aantrekkelijk producten te koop zullen zijn. Open Haven Open hoopt dat Rein Elema ook straks in zijn nieuwe woning aan het Marktpad de gelegenheid zal hebben om zijn dierbare hobby voort te zetten en Zeewolde nog lang van Rein z’n prachtige figuurzaagkunst kan genieten.

Share This