036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

De grote veiling

Vrijdagavond 28 oktober om 19.30 zal weer de Grote Veiling Open Haven plaatsvinden. De verwachting is dat dit net zo’n gezellig en succesvol gebeuren zal worden als de Open Haven Open dag van zaterdag 8 oktober. Creativiteit en muzikaliteit stonden toen centraal en dat heeft het mooie bedrag van ruim €5000,– opgeleverd. De veiling zal, evenals vorig jaar, onder de bezielende leiding van veilingmeester Peter Buis de nodige levendigheid teweeg brengen. Als bijzonderheid zijn er kavels met de huidige stoelen van Open Haven. Deze worden met veel plezier onder de hamer gebracht. Ze kunnen zo een mooie bijdrage leveren aan de vernieuwing van het interieur van Open Haven waarvan het begin ter plekke te bewonderen is in zaal De Schokker. Heeft U al eens graag willen zweefvliegen of ballonvaren? Dat kun je dan op de veiling regelen. Daarnaast is er een keur aan verrassende producten en diensten. Maar voor alles staat voorop dat het een daverend gezellige avond moet worden voor en door Zeewoldenaren die een hart hebben voor Open Haven, het dorpshuis van Zeewolde met een toren.

De kavellijst staat donderdag 27 oktober op deze website.

Share This