036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

 

Zeewolde spréékt!
Nieuwe actie Open Haven Open

De actie Open Haven Open heeft een nieuw onderdeel: Zeewolde Spréékt!

Zaterdagmiddag 3 juni a.s. beleeft Zeewolde de eerste versie. Landelijk bekende Zeewoldenaren krijgen elk 20 minuten gelegenheid zich te presenteren. Zeewolde telt vele beroemdheden in heel verschillende categorieën: sporters, acteurs, politici, zangers, media BN’ers enz. Sommigen nog jong en anderen behoren al tot de gevestigde orde. De werkgroep Open Haven Open heeft een aantal heel interessante bekendheden uitgenodigd.

Ieder krijgt 20 minuten de gelegenheid zich te presenteren. Eén dezer dagen worden de namen gepubliceerd. Duidelijk is wel dat deze ronde van Zeewolde Spréékt voor een zeer gevarieerd publiek is. Gastheer is de bekendste causeur van Zeewolde: Mannes Schoppink.

Zeewolde Spréékt vindt plaats in Open Haven aan het Kerkplein, vanaf ca. 16.00 uur en de toegang is gratis. Het programma wisselt per half uur. Het exacte schema wordt gepubliceerd op facebook Open Haven Zeewolde en via deze website.

Voor deze eerste versie van Zeewolde Spréékt wordt grote belangstelling verwacht, óók omdat er die middag nog andere activiteiten in het dorpscentrum zijn. Zeewolde Puur organiseert nl. een fantastische foodmarkt op het Kerkplein, waar talloze heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Tevens is dan ook Montmartre te bezoeken, de boeken- en kunstmarkt op het Kerkplein. Voor de kinderen is er een heuse Kinderstraat ingericht. Al met al wordt het een heel gezellige happening in en rond Open Haven. Eten doe je dan eenvoudig op het plein. Niet alleen Zeewoldenaren maar ook de vakantiegangers kunnen dit Pinksterweekend genieten van alles wat Zeewolde te bieden heeft. Zeewolde beleven…

Actie Open Haven Open

Zeewolde Spréékt is een nieuw onderdeel van de actie Open Haven Open (OHO). Deze activiteit is erop gericht nieuwe gebruikers te interesseren voor Open Haven. Evt. opbrengsten van de acties OHO zijn bestemd voor interieurvernieuwing van Open Haven. Zie ook

Een volgende actie in het kader van Open Haven Open is de Kunst- en Creabeurs in Open Haven op zaterdag 9 september a.s., in samenwerking met de jaarlijkse Cultuurmarkt op het Kerkplein.

Share This