036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

Torenklim wegens groot succes in de herhaling

Zaterdag 8 september is er niet alleen een Kunst- en Creabeurs in Open Haven, ook is het dan mogelijk de toren te beklimmen! Kom kijken wat het uitzicht op Zeewolde je te bieden heeft. Op het kerkplein zie je dan de Kunst- en Sportmanifestatie… Ieder half uur start een torenklim o.l.v. een gids. De toren is uitsluitend toegankelijk per trap. De groep bestaat uit maximaal 6 personen inclusief de gids. Kinderen – minimum leeftijd 10 jaar – onder begeleiding van een volwassene.

Twee gidsen hebben hun medewerking toegezegd aan deze klim, nl. Annemiek Eradus en Jan Klop. Annemiek weet heel veel over architectuur, zij verzorgt ook rondleidingen voor de VVV in Zeewolde. Jan Klop heeft talloze bestuursfuncties van maatschappelijke organisaties in Zeewolde op zijn naam staan. Hij was o.a. voorzitter van de VVV en directeur van RCN. Beiden kunnen mooie verhalen over de ontwikkeling van Zeewolde vertellen. Verder zijn er die dag in Open Haven foto’s en boeken beschikbaar over Zeewolde, vanaf de beginperiode…

Inschrijven voor de torenklim op 8 september vanaf 10.30 uur in Open Haven. De eerste klim is om 11.30 uur en de laatste om 16.30 uur. Kosten: 2,50 euro, contante betaling. De acties Open Haven Open – waaronder deze torenklim valt – worden georganiseerd om extra aandacht en inkomsten voor het gebouw Open Haven te genereren. De Kunst- en Creabeurs is gratis toegankelijk en start om 10.30 uur, zie Kunst- en Creabeurs http://Kunst- en Creabeurs En natuurlijk is er ook een kraam met heerlijke lekkernijen. Ook zijn er in Open Haven smakelijke lunchhapjes verkrijgbaar. Welkom! Kijk ook op:  http://www.facebook.com/OpenHavenZeewolde/

Share This