036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

Kunst Battle Zeewolde / kaartverkoop gestart!
Op zaterdag 17 november a.s. om 20.00 uur wordt opnieuw de Kunst Battle Zeewolde (KBZ) in Open Haven georganiseerd: max. 12 schilders maken in 25 minuten een kunstwerk!
De KBZ vindt plaats in het kader van de acties Open Haven Open. Doel van deze activiteiten is extra inkomsten te vergaren t.b.v. interieurvernieuwing en het netwerk te vergroten.

Wie durft?
Dat is de vraag… Want je moet als kunstenaar wel over durf beschikken om aan deze battle mee te doen: het kunstwerk wordt ter plaatse tijdens de wedstrijd in Open Haven geschilderd en het publiek kijkt over de schouder van de kunstenaar mee! Het publiek heeft gelegenheid direct na de battle een schilderij te kopen en bepaalt zélf de prijs. De kunstwerken kunnen variëren van graffiti art tot een meer traditioneel portret.

Kaartverkoop
Entreekaarten te koop à € 12,50 bij sponsor Hobby-time en tevens bij Open Haven, in de ochtend- en avonduren. Ook kunnen kaarten gereserveerd worden door per kaart € 12,50 over te maken op NL30 ABNA 0426 3602 22, t.n.v. BC Open Haven, o.v.v. Entree Kunst Battle Zeewolde 2018. Deze betaling dient op uiterlijk donderdag 15 november te zijn ontvangen. De kaarten liggen dan in Open Haven bij de entree van de Kunst Battle op naam gereed.

Spannende avond
Wie een kaartje heeft gekocht is van begin tot eind bij de KBZ aanwezig om alle verrichtingen van de kunstenaars te zien, om te stemmen en evt. ook te kopen. Vorig jaar werden alle doeken verkocht!
Het wordt een geanimeerd spektakel met drankjes en hapjes en leuke muziek, echt een tóp-avondje-uit en menigeen gaat bovendien met een uniek schilderij naar huis. De presentatie wordt verzorgd door Walter Lodewijk. Met zijn jarenlange ervaring als directeur van het Stadsmuseum in Harderwijk loodst hij met het grootste gemak publiek en kunstenaars door de avond heen. Veilingmeester Peter Buis verstaat als geen ander de kunst om de finale schilderijen op een spannende en humoristische wijze aan de man te brengen.

Kijk voor een korte impressie van de KBZ 2017 naar opnamen van Omroep Flevoland:
Kunstbattle 2017

Hoofdsponsor: Kunstkader
Overige sponsoring: Hobby Time
Ontwerp logo Kunst Battle Zeewolde: Gerda Meijer: Tekenwijzer.nl

Share This