036 5222255 info@openhaven.nl
Selecteer een pagina

CREABEURS

Wie kent nog niet de Creabeurs die sinds jaar en dag in Open Haven wordt georganiseerd?
Heerlijk rondstruinen tussen prachtige artikelen die met veel liefde werden gemaakt. Zaterdag 14 september staan er weer tafels klaar met mooie materialen. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje of iets voor de inrichting van je huis, of ter aanvulling op je kleding of sieraden enz., op de Creabeurs zul je dit en nog veel meer zeker vinden. De beurs is geopend van 10.30 – 16.00 uur. De toegang is gratis.

TORENKLIM MET CARILLON

Ook wordt op 14 september weer de populaire Torenklim georganiseerd. In kleine groepjes (max. 8 personen) de trap op en de toren in… onder leiding van een gids,  nl. Annemiek Eradus of Cees Steijger, die leuke informatie geven over de opbouw van Zeewolde. Een klim duurt maximaal 25 minuten. Vanaf 11.00 uur start elk half uur een klim.

Nieuw dit keer is de uitleg over het carillon! Beiaardier Lydia Zwart zal bij een tweetal Torenklims het carillon bespelen, nl. bij de klim van 14.00 en de klim van 15.00 uur.

Inschrijving voor een Torenklim (3 euro p.p. en 5 euro voor 2 personen) op de dag zelf in Open Haven, vanaf 10.30 uur. Laatste Torenklim om 15.00 uur. Kinderen onder begeleiding van ouder/verzorgende. De Torenklim is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn (i.v.m. torentrap).

 

 

CONCERT

Om 15.45 uur geeft Lydia Zwart een kort concertje van ca. 15 minuten.
Dit is ook de muzikale afsluiting van de Sport- en Cultuurmanifestatie  die vanaf 11.00 uur plaatsvindt op het Kerkplein.

Reuring alom dus in en rond Open Haven!

 

Share This